Se apropie weekendul si este timpul sa va pregatiti pentru petrecere. Daca v-a placut trendul baroc din aceasta iarna, inca il mai puteti purta apeland la mici accente negre si aurii, poate in forma acestui colier masiv. Este foarte usor de facut si va fi gata la timp pentru o iesire cu fetele sau un vernisaj.
Here is what you'll need:
Iata de ce veti avea nevoie:
1. two chains, black and gold, as long as your neck circumference; 2. white or black embroidery thread; 3. a large jump ring; 4. large lobster clasp
1. doua lanturi, nagru si auriu, de lungimea circumferintei gatului; 2. ata mouline alba sau neagra; 3. o za mare; 4. o inchizatoare lobster mare
And now follow these steps to create it:
Si acum urmati acesti pasi pentru a-l crea:
1. you will need a few or more white threads which are six times the length of the chain
2. fold the threads in half and attach the clasp at the folding point, securing it with a knot
3. align the two chains parallel in front of you and insert each side of the threads through the first chain mail
4. start crisscrossing the white threads jumping from the gold chain to the black one, just like shoe laces
5. when you reach the end of the chains, attach a jump ring and secure it with a knot
6. add a little clear nail polish on the knot to seal it
1. veti avea nevoie de mai multe bucati de ata, de sase ori mai lungi decat bucatile de lant
2. indoiti atele la jumatate si atasati inchizatoare in punctul de mijloc, fixand-o cu un nod
3. asezati lanturile paralele in fata voastra si treceti atele de fecare parte prin zale
4. continuati sa treceti cu atele prin fiecare za, mergand in zigzag si sarind de pe lantul negru pe cel auriu
5. cand ajungeti la capat atasati zaua de inchidere, fixand-o cu un nod
6. aplicati un strop de lac de unghii transparent pe nod pentru a-l sigila
That's it! A little rock'n'roll glam accent for your black dress or leather jacket.
Si gata! Un accent glam si rock'n'roll pentru rochia neagra sau geaca de piele.
Have a great weekend!
Sa aveti un weekend minunat!
Love,
L.
No comments:
Post a Comment